Вівторок, 27 ЖовтняПерший регіональний
Shadow

Херсонський кулінарний блогер планує запуск виробництва ексклюзивного варення

На початку весни 2020 року, жителі Херсона взяли участь у Навчальній програмі «Розпочни та вдосконалюй свій бізнес» і подали на конкурс власний бізнес-план, який адміністрував громадський центр «Нова генерація» спільно з міським центром зайнятості. Всього було подано 38 бізнес-планів, з яких конкурсна комісія відібрала 14 переможців. Кожен з них отримає грошову винагороду на закупівлю необхідного обладнання для реалізації своїх ідей. Херсонський кулінарний блогер Олеся Маркитан також серед них. 

Першому регіональному пані Олеся розповідає як, бачить розвиток власної бізнес-ідеї:

«Це буде виробництво авторських джемів і варення, виготовлених з традиційних херсонських фруктів та ягід, з екзотичних плодів, а також — несподівані смакові поєднання. Кожен рецепт унікальний і вже має своїх поціновувачів».

На сьогодні колекція Олесі Маркитан нараховує понад 100 найменувань конфітюрів, варення, джемів, мармеладів та інше. “Хітом” цьогорічного зимового сезону стали “Джем з ківі та білого сухого вина” ( вино херсонське «Перлина Степу”) та варення зварене за старовинним сімейним рецептом “Варення з білого винограду ”. Також торік, до виготовлення варення Олеся додала нові продукти — натуральні сиропи та соуси.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *