Пісні страви можуть бути надзвичайно смачними та різноманітними. Переконатися в цьому можливо, відвідавши ресторан української сучасної кухні «Пан Атаман». Протягом Великого посту, який розпочався 2 березня і триватиме до 18 квітня, тут діятиме спеціальне пісне меню: сочевий крем-суп, салат з буряка та яблучним чатні, рублений грибний паштет на поленті і навіть стейк з кольорової капусти, а ще багато усього смачного. Оригінальні пісні страви розробив особисто шеф-кухар Іван Цуріков.
Отже, якщо за динамічним ритмом життя вам ніколи стояти за плитою, знайте, вас завжди чекає «Пан Атаман» за адресою: Херсонська обл., м. Олешки, вул.Гвардiйськa, 101А
схожі записи:
У шкільних їдальнях Херсонщини впроваджують страви зі збірки Євгена Клопотенка
12 пісних страв на Святвечір. Що приготувати, щоб було просто і смачно
Олів’є за старовинним рецептом: з раком з Дніпровських плавнів
Великий пост 2020: важные даты, советы по питанию
Новорічне меню 2021. П'ять святкових страв з британським колоритом
Рецепт панської куті на Святвечір