Вівторок, 1 ГрудняПерший регіональний
Shadow

Студенти практикуватимуться в лабораторії управління Держпродспоживслужби

Студенти Херсонського національного технічного університету проходитимуть практику в лабораторії управління Держпродспоживслужби.

Подібну ініціативу обговорили під час зустрічі 24 січня 2020 року представники Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області в особі начальника управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Віталія Боярського, в.о. директора регіональної лабораторії Віталія Дериведмідя та начальника відділу управління персоналом Алли Якімової та представника Херсонського національного технічного університету, викладача кафедри хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції Тетяни Юрової.

А саме, з 10 лютого по 7 березня 2020 року на базі регіональної лабораторії студенти третього курсу навчання факультету інтегрованих технологій спеціальності «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» досліджуватимуть безпечність харчових продуктів.
Це буде перша подібна виробнича практика у рамках співпраці Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області та Херсонського національного технічного університету.

Надалі планується стажування викладачів зазначеної кафедри з питань безпеки харчової продукції, сучасних систем якості та нормативної документації на базі регіональної лабораторії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *