16 Березня, 2025

Простий японський спосіб, як зробити капусту в 10 разів смачнішою: кращого рецепта годі й шукати

Так капусту ви ще ніколи в житті не пробували приготувати – це новий рівень.

Як приготувати капусту в 10 разів смачніше / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Капуста – один із тих овочів, який мало ким використовується, окрім як у приготуванні борщу, голубців або простеньких салатів. Однак універсальність капусти просто приголомшує, та й за ціною вона досить доступна.

Тим паче, що існує рецепт від відомого кулінарного письменника й авторки книжок Хетті Луї Маккіннон під назвою ямідзукі, пише Parade.

Що таке ямідзукі і як його приготувати?

Це капустяний салат, назва якого перекладається як “той, що затягує”. Його легко зробити за лічені хвилини. Зараз цей капустяний салат стає трендом у ресторанах Нью-Йорка.

Відео дня

Вам знадобляться такі інгредієнти, як червонокачанна або фіолетова капуста, часник, підсмажена кунжутна олія, смажене біле кунжутне насіння, саке, грибний або курячий бульйон у порошку, коричневий цукор, сіль і глутамат натрію.

У ступці подрібніть часник, кунжутну олію, кунжутне насіння, саке, бульйонний порошок, коричневий цукор, сіль і глутамат натрію до утворення гладкої пасти. Після чого вимийте і наріжте капусту невеликими шматочками.

Викладіть капусту в миску і ретельно перемішайте з пастою. Щоб рівномірно розподілити соус, можна скласти все в пакет із застібкою і добре струсити. Готово.

Інші новини про рецепти, які змінять ваше сприйняття

Раніше УНІАН повідомляв про рецепт морквяного пирога, який ідеально підійде для чаювання. “Покрийте цей класичний морквяний пиріг ніжною глазур’ю з вершкового сиру і подрібненими волоськими горіхами або горіхами пекан. Подавайте як солодке частування з чашкою чаю в будь-який час доби”, – порадили автори рецепта.

Крім того, Мері Беррі розкрила свій секрет приготування по-справжньому хрусткої картоплі. Якщо відварити картоплю перед смаженням на повільному вогні та потовкти її, вона чудово хрустітиме зовні, а манна крупа надасть їй додаткової хрусткої скоринки.

Джерело

Copyright © Усі права захищено. | Newsphere автор: AF themes.